Feriehus til utleie Lild Strand

Utvalg: 10-40 feriehus

Lild Strand er et lite, hyggelig fiskerleie i veldig naturskjønne omgivelser.

Fårup Sommerland, NordJyllands vestkyst.

Lild Strand ligger ut til Jammerbugten, mellom Hanstholm og Fjerritslev, og få km fra fuglefjellet Bulbjerg. Lild Strand er et av de få steder på kysten, der det stadig drives ervervsfiskeri med fiskeskøyter og småbåter direkte fra stranden. Innimellom er det mulig å kjøpe friskfanget fisk på stranden når båtene trekkes opp på land etter en tur på havet. De gamle pakkhusene ved vannet blir i dag brukt til beboelse og kirke.
Det har blitt gjort mye for å plassere sommerhusene hensiktsmessig i området, slik at de passer fint inn i området som er preget av naturskjønne, fredede hede- og klittarealer. Lild Strand er en ideell feriedestinasjon for dem, som søker ro, hygge, deilig og uspolert natur, god strand, et rikt fugle- og dyreliv samt frisk luft.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, og i Fjerritslev (22 km) og Hanstholm (37 km) finner De et stort utvalg av butikker samt flere spisesteder.

Severdigheter - Lild Strand

Kirken ved Lild Strand ligger i en tidligere redningsstasjon fra 1886, som ble bygget om til kirke i 1950.
Bulbjerg er en 47 m høy kalksteinsklint, som ligger ut mot Skagerrak. Klinten er en stor naturattraksjon, som stikker godt opp i det flate kystlandskap. Her yngler rylen ¿ Danmarks eneste havfugl. Ytterst på klinten finnes en bunker fra 2. verdenskrig med en liten utstilling om de tyske anlegg og om stedets natur- og kulturforhold (6 km).
Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas best bevarte landbryggeri. Bryggeriet fremstår som i gamle dager med 100 år gamle bryggerkjeler, gjæringskar og øltønner. Bryggergården, som nå er innrettet til museum, omfatter også et malteri og en tappehall (22 km). I Fjerritslev kan De dessuten besøke Han Herred Naturcenter og lære mer om områdets natur og dyreliv.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif