Feriehus til utleie Skagen, Østerby

Utvalg: 10-40 feriehus

Skagen, Østerby er en gammel, idyllisk og stemningsfull bydel - helt tett på den deilige badestranden.

Fiskebåter på strand, ferie i feriehus.

Det gamle kunstnerkvarteret nord for havnen fremstår med samme sjarm og atmosfære som i 1800-tallet med smale gater, karakteristiske Skagenshus og vippefyret på stranden. Kunstnerne ble inspirert av lyset og motivene på Skagen Sønderstrand som ligger rett ut for den historiske og hyggelige bydelen.
Sentral beliggenhet med gåavstand til badestrand, bysenter, fiskeri- og lystbåthavn samt spennende severdigheter. I sentrum av Skagen kan dere nyte havnemiljøet ved de berømte, røde fiskepakkhusene, handle i de mange, interessante butikkene på gågaten eller la dere bli vartet opp på byens kaféer, fiskerestauranter, bevertninger osv.
Mindre enn 3 km borte møtes Kattegat og Skagerrak på Grenen.
Skagen er et attraktivt og populært feriemål for hele familien - på alle årstider. Dette skyldes ikke minst skjønne strender, betagende natur, spennende attraksjoner, hyggelig byliv og livlig havnemiljø.

Severdigheter - Skagen, Østerby

En rekonstruksjon av Danmarks første vippefyr med jernkurv til steinkull kan oppleves på Sønderstrand i Østerby. Her finner dere også Det hvide Fyr, hvor det arrangeres skiftende kunstutstillinger.
Grenen Kunstmuseum på Fyrvej byr på permanente utstillinger med bl.a. kunstverker av nåtidige skagensmalere samt en skulptursamling.
Skagen Odde Naturcenter på Batterivej er et spennende natursenter som behandler temaet naturfenomener. Opplev interaktive utstillinger med vind, vann, lys og sand.
Skagen by og egnsmuseum på P.K. Nielsensvej er et frilandsmuseum med bygninger fra Skagens historie samt utstillinger om fiskeri og sjøfart.
På Skagens museum på Brøndumsvej utstilles malerier som er laget av Skagens 'Gullaldermalere'.
I huset til Michael og Anna Ancher på Markvej kan dere oppleve, hvordan de 2 skagensmalere levde og arbeidet.
I 'Villa Pax' på Hans Baghs Vej finner dere Drachmanns Hus, og her kan dere lære mer om livet til kunstneren og forfatteren.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif