Feriehus til utleie Bulbjerg

Utvalg: 1-5 feriehus

Bulbjerg ligger veldig naturskjønt og byr på Danmarks eneste fuglefjell.

Spill på stranden. I feriehus på Jyllands vestkyst.

Bulbjerg har fått navnet sitt fra den store, 47 m høye kalksteinsklint, som strekker seg ut mot Skagerrak. Klinten er en stor naturattraksjon, som er veldig iøynefallende i det flate kystlandskapet. Ytterst ute på klinten ligger det en bunker fra 2. verdenskrig med en liten utstilling om de tyske anlegg og om stedets natur- og kulturforhold. Sommerhusene i området ligger rolig og fredfylt. Et ideelt feriested for dem, som søker ro, avslapping og kos i naturlige omgivelser. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, og i Fjerritslev (18 km) finner De gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder.

Severdigheter - Bulbjerg

Den 47 m høye kalkklinten med samme navn som området er bebodd av havfugler, og fra klinten kan De oppleve en enestående utsikt over hele Jammerbugten. Det er laget en liten utstilling i bunkeren på toppen av klinten, som er Danmarks eneste fuglefjell.
Opplev det lille fiskerleie Lild, 6 km mot øst, der fiskebåtene også i dag blir trukket opp på land etter hver seiltur.
Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas best bevarte landbryggeri. Bryggeriet fremstår som i gamle dager med 100 år gamle bryggerkjeler, gjæringskar og øltønner. Bryggergården som nå er innrettet til museum, rommer også et malteri og en tappehall (18 km). I Fjerritslev kan De dessuten besøke Han Herred Naturcenter og lære mer om områdets natur og dyreliv.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif