Feriehus til utleie Grønhøj

Utvalg: 150-350 feriehus

Grønhøj er et rolig og barnevennlig sommerhusområde med en deilig strand.

Ta med familien på en sykkelferie og bo i en leid feriehus.

Grønhøj ligger mellom feriebyene Blokhus og Løkken. Her er avslapping og hygge i naturskjønne omgivelser satt i høysetet. Den gode strand og det avvekslende bakland med klittplantasjer, myr, eng og skog gjør området til et særdeles attraktivt ferieområde.
Det finnes en landhandel i området, men ellers kan innkjøp foretas i de større feriebyer, som f.eks. Løkken og Blokhus.
Her er De bare en kort kjøretur vekk fra feriebyer, golfbaner, fiskeparker, aktivitetssenter, fornøyelsesparker og severdigheter for hele familien.

Severdigheter - Grønhøj

I fornøyelsesparken Fårup Sommerland & Aquapark kan De prøve mer enn 50 spendende forlystelser for hele familien, inkl. Danmarks største vannland og Danmarks største berg- og dalbane, Falken. Når entreen er betalt, kan De prøve det hele i Fårup Sommerland (8 km).
Besøk Løkken (10 km) som er en hyggelig turist- og badeby. Her finner De et sukkertøyskokeri, et utall av butikker, spisesteder og bevertninger, fiskekuttere på stranden og underholdning om sommeren.
Haven i Hune er en 6500 m2 stor smukk, fargerik og inspirerende hage med bl.a. plantesalg, salg av malerier o.lign. samt en kafe (15 km).
Bak Løkken kan De besøke Børglum Kloster - et vakkert, gammelt munkekloster fra 1180 årene med atmosfære, utstillinger, kirke og parklignende omgivelser (16 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif