Feriehus til utleie Kærgården, Vestervig

Utvalg: 5-20 feriehus

Det hyggelige ferieområdet Kærgården ved Vestervig er omgitt av fjord, plantasjer og skog.

Fiskebåter på strand, ferie i feriehus.

Kærgården ligger ved Vestervig og Krik Vig i Nissum Bredning ved den milde Limfjord. Herifra er det bare et par km til Vesterhavet og byen Agger.
Byen Vestervig ligger rett bak sommerhusområdet Kærgården, og her finner dere butikker, et par spisesteder, mange gamle, vakre bygninger, bl.a. Skandinavias største landsbykirke og en klosterpark som egner seg bra til piknik.
Rundt Kærgården er det store vidder og åpen utsikt. Her finnes det badestrand, store sjøer og laguner med et enestående fugleliv samt gamle fiskermiljøer.
Eignen rundt Kærgården og Vestervig er preget av store, gamle 'stute'-gårder.
Området er et ideelt feriemål for bl.a. lystfiskere, naturelskere og fugleentusiaster.
De nærmeste større byene er Hurup (11 km) og Thisted (36 km).

Severdigheter - Kærgården, Vestervig

Vestervig Kirke er et viktig monument i Thys historie, og den imponerende landsbykirken rommer bl.a. et av landets fineste orgler.
Ved byens gamle apotek kan du se en apotekerhage med krydder- og helbredende urter.
'Klostermøllen' mellom Vestervig og Krik er en flott restaurert, hollandsk mølle som vitner om fortidens utnyttelse av vindens krefter (2 km). Ved møllen kan du også besøke en liten utstilling 'Æ Beeshus' som bl.a. belyser områdets tidligere stutehandel.
Stutegården Bubbel er en av de mest interessante og velbevarte stutegårder på eignen.
I Agger kan du se en utstilling om kystsikringens historie samt skiftende kunstutstillinger i 'De sorte huse'. I det nesten 200 år gamle fiskerhus i Agger kan du oppleve hvordan en fiskerfamilie har levet i gamle dager (8 km).
Limfjordscentret i Doverodde er en 150 år gammel, velholdt kjøpmannsgård. Her får du et autentisk inntryk av kjøpmannsgårdens rolle i gamle dager. På 3. etasje i bygningen er det skiftende utstillinger (14 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif