Feriehus til utleie Kjul

Utvalg: 5-20 feriehus

Her kan De holde ferie i frisk luft og ren natur ved skog og deilig strand.

Ta med familien på en sykkelferie og bo i en leid feriehus.

Sommerhusområdet Kjul Strand ligger ca. 5 km nordøst for Hirtshals. På Kjul Strand ligger det flere vrak fra den tiden, da den gamle skutehandel med Norge foregikk herifra. Nesten alle sommerhusene i området er beliggende i en fredet klittplantasje. Kjul er derfor et ideelt feriested for dem, som foretrekker å holde ferie i naturskjønne og rolige omgivelser.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, og Hirtshals byr på butikker, spisesteder, severdigheter og aktivitetsmuligheter.

Severdigheter - Kjul

Ved Kjul Strand kan De besøke et kjeramikkverksted med brukskunst og steintøy samt en billedhugger 'Stinne Teglhus', som forarbeider naturens stein.
Handelsbyen Hirtshals byr på en stor havn, gode innkjøpsmuligheter, spisesteder og severdigheter (5 km).
De 144 trinn i Hirtshals Fyr fører Dem opp i 35 m høyde og gir Dem en storslått utsikt over havet, kysten og landet.
Nordsømuseet i Hirtshals er berømt for Europas største saltvannsakvarium, Oceanariet på 4,5 mio. liter vann. På Nordsømuseet kan De oppleve ca. 60 forskjellige fiskesorter fra hele Nordsjøen, og noen kan De enda røre ved. I Hirtshals kan De bl.a. også besøke Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - et komplett bunkeranlegg med museum fra 2. verdenskrig.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif