Feriehus til utleie Skagen, Vesterby

Utvalg: 10-40 feriehus

Skagen, Vesterby er et fredelig og naturskjønt ferieområde som er omgitt av strand og plantasje.

Spill på stranden. I feriehus på Jyllands vestkyst.

Skagen, Vesterby er bydelen ved den sydlige delen til havneområdet. Herfra er det kort gåavstand til den sjarmerende havnen, det livlige sentrum, Skagen Plantage og Damstederne Strand. I Vesterby kan dere nyte det stemningsfulle bymiljøet og de tradisjonelle Skagenshus med røde tegltak og hvite blonder, og tett på finner dere butikker, kaféer, ishus, bevertninger og restauranter, der det bl.a. blir servert velsmakende fiskeretter.
Skagen Klitplantage grenser helt opp til bydelen, og i utkanten av plantasjen ligger den bemerkelsesverdige, tidligere kongelige sommerresidens Klitgården. Den nydelige bygningen er laget i tradisjonell Skagensstil og fungerer i dag som tilholdssted for kunstnere og forskere.
Året rundt er Skagen et attraktivt feriemål på grunn av strendene, naturen, attraksjonene, bylivet og havnemiljøet.

Severdigheter - Skagen, Vesterby

Besøk Skagen Bryghus på Kirkevej og delta evt. i en rundvisning, der dere kan lære mer om ølbrygging på et mikrobryggeri.
I huset til Michael og Anna Ancher på Markvej kan dere oppleve, hvordan de 2 skagensmalere levde og arbeidet.
På Skagens museum på Brøndumsvej utstilles malerier som er laget av Skagens 'Gullaldermalere'.
I 'Villa Pax' på Hans Baghs Vej finner dere Drachmanns Hus, og her kan dere lære mer om livet til kunstneren og forfatteren.
Skagen by og egnsmuseum på P.K. Nielsensvej er et frilandsmuseum med bygninger fra Skagens historie samt utstillinger om fiskeri og sjøfart.
Skagen Bamsemuseum på Oddevej utstiller bamser i alle størrelser og aldre - ofte med en historisk bakgrunn.
Se Danmarks første vippefyr ved Sønderstrand. Her finner dere også Det hvide Fyr, hvor det arrangeres skiftende kunstutstillinger (3 km).
Skagen Odde Naturcenter på Batterivej er et spennende natursenter som behandler temaet naturfenomener (4 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif