Feriehus til utleie Gl. Skagen

Utvalg: 10-40 feriehus

Gl. Skagen ved nordspissen på Danmark er innbegrepet av natur, hav, sanddyner, sjarm, stemning og historie.

Fiskebåter på strand, ferie i feriehus.

Gl. Skagen er en sjarmerende og eksklusiv bydel, rett sør for kjøpstaden Skagen. Området preges av de karakteristiske gule Skagenshus med røde tegltak og hvite blonder, tradisjonsrike badehoteller, innbydende kaféer og restauranter som bl.a. serverer ferske fiskeretter samt en deilig strand med sanddyner og den kjente solnedgangsbenken. Derutover finnes det et smykkeverksted og et galleri her.
Gl. Skagen er en rolig og naturskjønn bydel med sin helt egen sjarm som innbyr til hygge, avslapping og fordypelse.
I Skagen by kan dere nyte stemningen i den levende fiskerihavnen og på lystbåthavnen med de berømte røde fiskepakkhusene, shoppe på den hyggelige gågaten, besøke byens mange severdigheter og se, hva som inspirerte de berømte Skagensmalere. Naturen, attraksjonene, bylivet og havnen gjør Skagen til et særdeles attraktivt feriemål på alle årstider.

Severdigheter - Gl. Skagen

Smykkekunstneren Susanne Lanng har innrettet verkstedet og smykkegalleriet sitt i et gammelt fiskerhus i Gl. Skagen.
Galleri Redningshuset befinner seg i et gammelt, stemningsfullt redningshus med sand på gulvet. Her kan dere oppleve skiftende utstillinger året gjennom.
Den Tilsandede Kirke, der tårnet stikker opp over sanden, ligger i et naturskjønt plantasjeområde. Den enorme sandflukt i området er skyld i, at kirken ble begravet (2 km).
I huset til Michael og Anna Ancher på Markvej kan dere oppleve, hvordan de 2 skagensmalere levde og arbeidet (5 km).
På Skagens museum på Brøndumsvej utstilles malerier som er laget av Skagens 'Gullaldermalere' (5 km).
Skagen Odde Naturcenter på Batterivej er et spennende natursenter som behandler temaet naturfenomener. Her vises interaktive utstillinger med naturens elementer; vind, vann, lys og sand (6 km).
Skagen byr dessuten på museer med temaer som kunst, naturhistorie, rav og bamser samt et glassblåseri og et lysstøperi.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif