Feriehus til utleie Nr. Rubjerg

Utvalg: 10-40 feriehus

Nr. Rubjerg i Jammerbugten byr på spektakulær natur, aktivitetsmuligheter og nærliggende severdigheter.

Fiskebåter på strand, ferie i feriehus.

Nr. Rubjerg er et hyggelig sommerhusområde i rolige, naturskjønne omgivelser. Området har gjennom årene trukket til mange besøkende som fascineres av naturens krefter og de dramatiske klinter som havet hvert år krever en bit av.
I Nr. Rubjerg kan De slappe av i rekreative omgivelser, dyrke friluftsaktiviteter samt nyte Vesterhavet og den særpregede natur, alt imens De stadig er tett på sjarmerende feriebyer som Lønstrup (5 km) og Løkken (11 km), større byer som f.eks. Hjørring (18 km) samt attraksjoner og fornøyelser for hele familien.

Severdigheter - Nr. Rubjerg

Ved Rubjerg Knude ligger Rubjerg Knude Fyr - et delvis tilsandet fyr som ble oppført i år 1900 og tatt ut av drift i 1968 pga. sandflukt. Nyt den storslagne utsikten over hav og land herifra.
Opplev den idylliske og stemningsfulle ferieby Lønstrup med små gater, gallerier, glassblåserier, museer, butikker, bevertninger, isboder og spisesteder. I utkanten av Lønstrup blir fiskebåtene stadig trukket opp på stranden hver dag etter bruk (5 km).
I Family Farm Fun Park i Vittrup kan De klappe og fore tamme husdyr, ride på ponnier, kjøre på leketraktor, prøve vannsykler på en stor sjø og holde piknik i de naturskjønne omgivelser (7 km).
Besøk feriebyen Løkken med gallerier, kunstbutikker, arbeidende sukkertøyskokeri og lysstøperi, gamle, sjarmerende fiskerhus, butikker, kaféer og restauranter samt et livlig natteliv (11 km).
Bak kysten kan De besøke Børglum Kloster - et smukt, gammelt munkekloster fra 1180-årene med atmosfære, utstillinger, kirke og parklignende omgivelser (12 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif