Feriehus til utleie Nørlev

Utvalg: 60-150 feriehus

Nørlev er et fredelig, hyggelig og naturskjønt ferieområde i Jammerbugten.

Fårup Sommerland, NordJyllands vestkyst.

Storslagen natur, frisk luft, deilig sandstrand ved Vesterhavet og fine sommerhus gjør Nørlev til et attraktivt ferieområde. Vakre klitt- og skogområder kranser inn Nørlev som ligger ca. 5 km nord for feriebyen Lønstrup.
Området er kjent for sine mange kunstnere som ofte kan besøkes i verkstedene og galleriene deres. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i nærområdet, og ønsker De et større utvalg, finner De gode innkjøpsmuligheter og mange spisesteder i Lønstrup.
Nørlev er et ideelt ferieområde for de som ønsker at holde ferie i rolige og deilige naturomgivelser, men som samtidig gjerne vil være i nærheten av Nordvestjyllands mange severdigheter og forlystelser.

Severdigheter - Nørlev

Opplev den sjarmerende ferieby Lønstrup med små gater, butikker, kaféer, isboder og spisesteder. Lønstrup er kjent for sine mange kunstnere, malere, skulptører, keramikere og glasblåsere, og De kan besøke dem i verkstedene deres og oppleve skapelsen av kunsthåndverk. I utkanten av Lønstrup blir fiskerbåtene trukket opp på stranden hver dag etter bruk (8 km).
Fra den smukt restaurerte Vennebjerg Mølle kan De nyte den storslagne utsikt over Rubjerg Knude, Lønstrup og Vesterhavet (8 km).
Besøk den hyggelige by Hjørring som bl.a. byr på gågate med spesialbutikker, interessante museer, en herregård og flere middelalderbygninger (12 km).
Ved Nr. Rubjerg kan De oppleve Rubjerg Knude - en 90 m høy bakkeøy som menes skapt av innlandsisen, samt Rubjerg Knude Fyr - et delvis tilsandet fyr som ble oppført i år 1900 og tatt ut av drift i 1968 pga. sandflukt (13 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif