Feriehus til utleie Skagen, Midtby

Utvalg: 30-70 feriehus

I Skagen, Midtby finner dere byliv, havn, måkeskrik, strand, sjarm og feriestemning.

Fiskebåter på strand, ferie i feriehus.

Skagen, Midtby er konsentrert rundt havnen og gågaten. Alt er innen rekkevidde og samtidig ligger den deilige Skagen Sønderstrand i kort gåavstand fra midtbyen. Her finner dere flotte bymiljøer med idylliske, gule Skagenshus med røde tegltak og hvite blonder, og det sjarmerende strøket byr også på havnemiljø, butikker, kaféer, restauranter, ishus og bevertninger.
Nyt stemningen i den levende fiskerihavn og i lystbåthavnen med de berømte, røde fiskepakkhusene. Her blir det servert fisk i alle avskygninger som kan nytes mens dere betrakter den livlige aktiviteten i og på havnen.
Skagen byr på et utall av severdigheter for hele familien - fra bamsemuseer til natursentere - samt flere spennende spisesteder som har spesialisert seg på utsøkte fiskeretter.
Skagen er et populært feriemål på alle årstider på grunn av strendene, naturen, attraksjonene, bylivet og havnen.

Severdigheter - Skagen, Midtby

Se Danmarks første vippefyr ved Sønderstrand. Her finner dere også Det hvide Fyr, hvor det arrangeres skiftende kunstutstillinger.
I huset til Michael og Anna Ancher på Markvej kan dere oppleve, hvordan de 2 skagensmalere levde og arbeidet (1 km).
På Skagens museum på Brøndumsvej utstilles malerier som er laget av Skagens 'Gullaldermalere' (1 km).
I 'Villa Pax' på Hans Baghs Vej finner dere Drachmanns Hus, og her kan dere lære mer om livet til kunstneren og forfatteren (1 km).
Skagen by og egnsmuseum på P.K. Nielsensvej er et frilandsmuseum med bygninger fra Skagens historie samt utstillinger om fiskeri og sjøfart (1 km).
Skagen Odde Naturcenter på Batterivej er et spennende natursenter som behandler temaet naturfenomener (2 km).
Grenen Kunstmuseum på Fyrvej byr på permanente utstillinger med bl.a. kunstverker av nåtidige skagensmalere samt en skulptursamling (3 km).
Skagen byr dessuten på museer med temaer som naturhistorie, rav og bamser samt et glassblåseri og et lysstøperi.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif