Feriehus til utleie Vorupør

Utvalg: 30-70 feriehus

Vorupør er et gammelt fiskerleie med en hyggelig og livlig atmosfære, omgitt av flott og uspolert natur.

Ta med familien på en sykkelferie og bo i en leid feriehus.

I den populære feriebyen Vorupør i Thy drar fiskerne stadig vekk båtene og fiskeskøytene deres opp på landingsplassen på stranden hver dag etter bruk - en veldig gammel tradisjon som har blitt bevart. Fra den 350 m lange moloen, ved siden av det nye havbadet, har dere mulighet for å oppleve aktivitetene på kloss hold. Ofte kan man få kjøpe frisk fisk og skalldyr direkte fra båtene på stranden.
Byen byr på mange gode butikker med bl.a. tøy, kunsthåndverk, rav, stearinlys og keramikk. Derutover finner dere mange gode spisesteder samt interessante severdigheter i byen - bl.a. et akvarium og et museum.
Vorupør er omgitt av strand og store, fredede klitt- og hedeområder. Her kan dere holde ferie i sjarmerende og veldig naturskjønne omgivelser, få ny energi, kose med familien, dyrke friluftsaktiviteter i frisk og ren havluft samt besøke områdets spendende attraksjoner.
Den nærmeste større byen er Thisted som ligger 22 km østover.

Severdigheter - Vorupør

I Nordsøakvariet i Vorupør kan man oppleve fisk og havdyr som har blitt fanget av de lokale fiskerne.
Vorupør Museum er innrettet i det gamle skipsverft, der man har bygget skip til kystens fiskere. Museet illustrerer den historiske bakgrunn for Vorupør og kystbefolkningens spesielle levevis.
Stenbjergs tidligere redningshus er i dag innrettet med et lite museum som forteller om stasjonens historie og funksjon. I et av fiskehusene kan dere se en liten utstilling om historien til fiskerleiet (5 km).
'Svankjær lille Savværk' viser en utstilling med danske papirklipp som imidlertid er skjært ut i tre. Se resultatene av et tidskrevende og presist utført stykke arbeid og kjøp evt. et eksemplar med hjem (13 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif