Feriehus til utleie Vigsø

Utvalg: 1-5 feriehus

Vigsø er et lite og hyggelig feriehusområde i Vigsø Bugt, 9 km øst for Hanstholm.

Spill på stranden. I feriehus på Jyllands vestkyst.

Vigsø ligger i Thy, lige ved en deilig badestrand med flere bunkers, deilige naturområder med klittplantasjer og hedearealer, og tett på Hanstholm. Vigsø er en ideel feriedestinasjon for lystfiskere, naturelskere og familier med barn. Det er muligheter for innkjøp av dagligvarer i området, og i Hanstholm finner du gode innkjøpsmuligheter, flere spisesteder, aktivitetsmuligheter og spennende severdigheter.

Severdigheter - Vigsø

Besøk det tidligere fiskeleie Hanstholm, som i dag er en moderne handelsby. Byen har en aktiv fiskerihavn (en av landets største fiskerihavner, en stor færgehavn med forbindelser til Norge, Shetlandsøyene og Færøyene, gode innkjøpsmuligheter i Hanstholm Centeret samt flere spisesteder og kulturelle tilbud (9 km).
Besøk Hanstholm Fyr fra 1843, som er Danmarks kraftigste og høyst beliggende fyrtårn, og nyt den flotte utsikten fra toppen av fyret. Ved fyret finner du en sidebygning, som rummer et museum om havnebyggeri og kystfiskeri.
En del av Museumscenter Hanstholm er Musumsbunkeren - Nordeuropas største festning med bunker. På museumsområdet kan du også oppleve utstillinger, kanoner, uniformer, våpen osv.
Bulbjerg er en 47 m høy kalkklint, som er bebodd av havfugler, og herfra er det en enestående utsikt over hele Jammerbugten. Det er innrettet en lille utstilling i bunkeren på toppen av klinten, som er Danmarks eneste fuglefjell. Bulbjerg ligger ca. 11 km øst for Vigsø.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif