Feriehus til utleie Thorup Strand

Utvalg: 10-40 feriehus

Thorup Strand er et koselig, lite fiskeleie ved Vesterhavet, omgitt av vakker, uspolert natur.

Fiskebåter på strand, ferie i feriehus.

Fiskerlejet Thorup Strand ligger i den sydlige del av Jammerbugten. Her er det ikke noen fiskerihavn, og derfor blir fiskebåtene trukket opp på stranden etter dagens fisketur. Således er Thorup Strand Danmarks største kystlandingsplass med knapp 20 fiskeskøyter. De kan følge aktivitetene på stranden og eventuelt kjøpe friskfanget fisk med hjem.
Thorup Strand er omgitt av et naturskjønt plantasjeområde, og i umiddelbar nærhet ligger Lund Fjord - en del av fuglereservatet Vejlerne, samt Bulbjerg - Danmarks eneste fuglefjell.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, og i Fjerritslev (12 km) finner De gode innkjøpsmuligheter, spisesteder og flere severdigheter.
Thorup Strand er et rolig og hyggelig feriested for de som gjerne vil holde ferie i avslappende og veldig naturskjønne omgivelser.

Severdigheter - Thorup Strand

Rett bak Thorup Strands klitter kan De besøke Kystudstillingen som har blitt innrettet i et lite museumshus.
I Klim kan De se en av Danmarks to bevarte kalkovner. Klim Kalkovn er en kulturhistorisk severdighet med en utstilling om arbeidet i kalkbruddet og ovnen (4 km).
Ved fuglefjellet Bulbjerg er det innrettet en liten utstilling i bunkeren på toppen av klinten (8 km).
Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas best bevarte landbryggeri. Bryggeriet framstår som i gamle dager med 100 år gamle bryggerkjeler, gjærkar og øltønner. Bryggergården som nå er innrettet til museum, omfatter også et malteri og en tappehall (12 km). I Fjerritslev kan De dessuten besøke Han Herred Naturcenter og lære mer om området natur og dyreliv.
Området er generelt rikt på kunsthåndverkere som har verksteder, gallerier og utstillinger med bl.a. malerier, keramikk, steintøy, raku og glasskunst.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif