Feriehus til utleie Gøttrup

Utvalg: 1-5 feriehus

Ferie i uforstyrret natur med utallige aktivitetsmuligheter - bare 10 km fra Vesterhavet.

Familie på ferie i dansk feriehus.

Hvis dere virkelig har lyst på bare å slappe av, bør dere holde ferie i de nydelige omgivelsene rundt Gøttrup. Feriehuset ligger mellom Vesterhavets skjønne strender, den milde Limfjord og med bare 57 km til den spennende middelalderbyen Aalborg, hvor det finnes tallrike gode shoppingmuligheter og mange interessante museer, som forteller om vikinger, sjøfarere og munker.
Opplev et sommerhusområde som er preget av fantastisk natur, fang fisk på havet eller i de mange fiskesjøer og nyt fangsten til kveldsmat. Prøv en av de beste golfbanene i Danmark og ta med barna til en fornøyelsespark med ville berg- og dalbaner og et spennende badeland. Beliggenheten til feriehuset gjør alt mulig. Dersom dere ønsker en helt uforstyrret ferie, kan dere handle dagligvarer bare tre km vekk fra feriehuset og dermed kjøpe alt det som dere har bruk for til et par dager i fred og ro.

Severdigheter - Gøttrup

7 km nord for feriehuset ligger byen Fjerritslev med interessante aktivitetsmuligheter.
Besøk f.eks. Han Herred Bolchekogeri & Lysstøberi og smak på sukkertøy uten sukker.
Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas best bevarte landbryggeri. Bryggeriet står intakt med sine over 100 år gamle bryggkjeler, gjærkar og oljetønner - som om det nettopp har blitt forlatt av bryggeriarbeiderne.
I Fjerritslev har dere også mulighet for å besøke Han Herred Naturcenter og lære mer om områdets plante- og dyreliv.
Den gamle Købmandsgården har et stort utvalg både i ferdige kviltarbeider, kunst og patchwork og stoffer og sytilbehør. Den tidligere stallen er innredet som butikk med et omfattende sortiment av blant annet brukskunst og frostsikre figurer og krukker til hagen og terrassen. Her kan dere gå og kikke i fred og ro.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif