Feriehus til utleie Hulsig

Utvalg: 1-5 feriehus

Hulsig - Ferie i nærheten av Skagen, midt i naturattraksjoner

Spill på stranden. I feriehus på Jyllands vestkyst.

Holder dere ferie i Skagen, kan dere oppleve den fascinerende naturen mellom Vesterhavet og Kattegat og stå på Grenen, spissen på odden med et ben i hvert av de to havene.
Skagen, Danmarks nordligste by, med de typiske gule husene og kjent for de verdensberømte Skagens-malere, ligger kun 14 km fra Hulsig.
I Skagen finner dere et utall spennende butikker, førsteklasses restauranter med bl.a. fiskespesialiteter og fine innkjøpsmuligheter. Men dere kan også kjøpe inn dagligvarer bare 200 meter fra feriehuset.
Har man lyst på å bade, er det også mange muligheter. Mindre enn 2 km fra feriehuset deres ligger det en deilig Kattegat strand, og etter 5 kms kjøring er dere ved Vesterhavet.
Nyt den enestående naturen på ferieområdet, men ta også på tur til én av de mange attraksjonene i Nordjylland, f.eks. forlystelsesparken Fårup Sommerland ved Saltum, som er en opplevelse for hele familien (79 km).

Severdigheter - Hulsig

Ørnereservatet ligger ved Tversted. Her kan dere komme helt tett på noen av verdens største ørnearter og se dem bli foret i luften (13 km).
Den Tilsandede Kirke er beliggende sør for Skagen (14 km). Den enorme sandflukt i området er skyld i, at kirken ble begravd. Med kirken som utgangspunkt kan dere ta på en deilig vandretur langs merkede stier.
I Skagen, den nordligste byen i Danmark, finner dere de typiske gule husene med røde tegltak og hvite blonder. Nyt stemningen på den levende fiskerihavnen og i lystbåthavnen og se, hva som inspirerte de kjente Skagens-malere. I Skagen finner dere et utall museer, kunsthåndverkere, butikker og restauranter. Besøk f.eks. det berømte Skagens Museum med verker av de berømte Skagensmalere, Skagens Bamsemusem og Skagen Odde Naturcenter.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif