Feriehus til utleie Slettestrand

Utvalg: 5-20 feriehus

Slettestrand ligger midt i den enestående og fredede natur i Jammerbugten.

Familie på ferie i dansk feriehus.

Slettestrand er et rekreativt område med noe av den smukkeste og mest varierende natur som Danmark har å by på. Ved den deilige badestrand finnes en nedlagt redningsstasjon og tett ved trekker kystfiskerne stadig båtene deres opp på stranden hver dag etter bruk. I byen finner dere en landhandel og flere spisesteder. 10 km bak kysten byr Fjerritslev på gode innkjøpsmuligheter, spisesteder og severdigheter. Den betagende natur har tiltrukket mange kunsthåndverkere som i dag har bolig og verksted eller galleri i området.
For naturelskere vil Slettestrand være det helt ideelle reisemål. Her finner dere deilig badestrand samt rolige og naturskjønne omgivelser rett uten for døren, og en kort kjøretur tar Dem til områdets feriebyer, handelsbyer, golfbaner, fiskesjøer, attraksjoner og fornøyelser.

Severdigheter - Slettestrand

Dette området er rikt på kunsthåndverkere, og i verkstedene og galleriene deres utstilles bl.a. keramikk, steintøy, malerier, raku og glasskunst.
Det karakteristiske og flott restaurerte Svinkløv Badehotel er veldig naturskjønt beliggende på Svinkløv Strand (2 km).
Grønne Strand har Danmarks eneste bevarte vindmølle som er dekket med lyng på alle sider (7 km).
Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas best bevarte landbryggeri. Bryggeriet framstår som i gamle dager med 100 år gamle bryggerkjeler, gjærkar og øltønner. Bryggergården som nå er innrettet til museum, omfatter også et malteri og en tappehall (10 km). I Fjerritslev kan dere dessuten besøke Han Herred Naturcenter og lære mer om området natur og dyreliv.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif