Feriehus til utleie Svinkløv

Utvalg: 1-5 feriehus

Feriemål ved Vesterhavet - mellom Jammerbugten og Limfjorden, omgitt av naturområder og deilige strender.

Fiskebåter på strand, ferie i feriehus.

Dette ferieområdet er perfekt til å gå tur, fiske, svømme, se på fugler og bare slappe av i.
Svinkløv er blant annet kjent for den naturrike Svinkløv Klitplantage og det mondene og flott bevarte Svinkløv Badehotel, som har eksistert siden 1925. Den enestående beliggenheten til hotellet i det isolerte naturbeskyttede klittområdet er et av Danmarks største bevarte trehus.
I umiddelbar nærhet av denne idyllen ligger feriehuset deres i nydelige naturområder - ikke langt fra Vesterhavets skjønne sandstrender.
Det er mulighet for å handle dagligvarer bare 1 km borte, og hvis dere for alvor får lyst på å shoppe, gå på museer og slentre gjennom Jomfru Ane Gade, så bør dere besøke den livlige middelalderbyen Aalborg (52 km).

Severdigheter - Svinkløv

På en nedlagt og restaurert landeiendom tett på feriehuset deres ligger Galleri KC. Her finner dere moderne malerier og skulpturer, internasjonal glasskunst og smykker.
Hos Han Herred Bolchekogeri & Lysstøberi lager man sukkertøy uten sukker, og det er naturligvis smaksprøver på de stadig lune godtene.
Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum ligger midt i Fjerritslev og er Nordeuropas best bevarte landbryggeri. Bryggeriet står intakt med sine over 100 år gamle bryggkjeler, gjærkar og oljetønner - som om de nettopp var blitt forlatt av bryggeriarbeiderne. I dag er bygningen et eignsmuseum, hvor man kan også se et maltgjæreri og et tapperom. Fra 1897 til 1968 ble det brygget tusenvis liter øl og tappet bayersk øl til Carlsberg (9 km).
I Fjerritslev har dere også mulighet for å besøke Han Herred Naturcenter og lære mer om områdets plante- og dyreliv.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif