Feriehus til utleie Hirtshals

Utvalg: 1-5 feriehus

Hirtshals byr på en god blanding av forskjellig natur, kultur, byliv og aktiviteter.

Fiskebåter på strand, ferie i feriehus.

Den hyggelige fiskeri- og handelsbyen Hirtshals er omgitt av brusende Vesterhav og naturskjønt klittlandskap. Byen har en stor, stemningsfull fiskerihavn, en gågate med et aktivt handelsliv, mange restauranter og kaféer, interessante museer og gallerier samt et karakteristisk fyrtårn. Deilige badestrender, nydelig natur, mange aktivitetsmuligheter og severdigheter gjør Hirtshals til et ideelt feriemål for hele familien.

Severdigheter - Hirtshals

Hirtshals og området rundt byen er rik på kunsthåndverkere. Opplev bl.a. billedhuggere, malere, glassblåsere, ravslipere og pottemakere i verkstedene og atelieene deres.
Nordsømuseet inneholder Europas største saltvannsakvarium - Oceanariet med 4,5 mio. liter vann. På Nordsømuseet kan dere oppleve ca. 60 forskjellige fiskesorter fra hele Nordsjøen, og noen kan dere enda røre.
I Hirtshals kan dere dessuten besøke Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri - et komplett bunkeranlegg med museum fra 2. verdenskrig, samt mange andre museer som viser natur- og kulturhistorien til området.
De 144 trinnene i Hirtshals Fyr fører en opp i 35 m høyde, der det er en storslagen utsikt over havet, kysten og landet.
Hirtshals Fun Park er et stort besøkslandbruk med et utall av dyr og fugler samt aktiviteter for barn i alle aldre. Her kan dere bl.a. kjæle med dyrene, ride på ponni, spille minigolf, skyte med bue og bake brød på pinne i indianerleiren (2 km sørover).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif