Feriehus til utleie Klitmøller

Utvalg: 60-150 feriehus

Klitmøller er windsurfernes paradis og et ettertraktet sommerhusområde.

Fårup Sommerland, NordJyllands vestkyst.

Klitmøller er et hyggelig, lite fiskeleie, beliggende i en bukt og omgitt av smukk natur med klittplantasjer og reservater. Ca. 1 km ute blir bukten beskyttet av en stor sandtange. I Klitmøller seiler de små, fargerike fiskebåtene stadig ut fra de gamle landingsplasser på stranden hver dag. Det er ofte mulig å kjøpe nykfanget fisk på stranden. Fiskeskøytene holder til i den stemningsfylte havnen. Det er innkjøpsmuligheter og spisesteder i Klitmøller - bl.a. Klitmøller Kro fra slutten av 1700-tallet, og i byene Hanstholm (12 km) og Thisted (15 km) finner De et større utvalg. Denne feriedestinasjonen er kjent av windsurfere over hele Europa, og tiltrekker foruten surfere naturelskere, lystfiskere og andre, som foretrekker en stille og hyggelig ferie i naturskjønne omgivelser.

Severdigheter - Klitmøller

Det finnes en del gravhøyer fra bronsealderen i området, og disse kan spesielt oppleves i Nystrup Klitplantage og Vandet Plantage.
Besøk evt. Museumscenter Hanstholm med Musumsbunkeren ¿ Nordeuropas største festning med bunker. På museumsområdet kan De også oppleve utstillinger, kanoner, uniformer, våpen osv. (12 km).
I Nordsøakvariet i Vorupør kan De oppleve fisk og havdyr som har blitt fanget av de lokale fiskerne (13 km).
Vorupør Museum er innrettet i det gamle skipsverft, som har bygget skip til kystens fiskere. Museet illustrerer den historiske bakgrunn for Vorupør og kystbefolkningens spesielle levevis.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif