Feriehus til utleie Kollerup

Utvalg: 5-20 feriehus

Kollerup er et ideelt feriested hvis De ønsker en rolig familieferie i naturskjønne omgivelser.

Spill på stranden. I feriehus på Jyllands vestkyst.

Kollerup ligger mellom Fjerritslev og Vesterhavet, innerst i Jammerbugten og midt i et uberørt og fredet naturlandskap med innlandsklitter, lyng og furu. Kollerup innbyr til opphold i naturen, der De kan vandre, bade, dyrke friluftsaktiviteter eller bare slappe av.
Få km fra Kollerup ligger Fjerritslev som byr på gode innkjøpsmuligheter, flere spisesteder, aktivitetsmuligheter og severdigheter. Innom en kort kjøreavstand finner De golfbaner, fornøyelsesparker og attraksjoner for hele familien.

Severdigheter - Kollerup

Ved Grønne Strand ligger Lyngmøllen fra 1876 - Danmarks eneste bevarte vindmølle, som er dekket med lyng på alle sider (2 km). Tett på denne kan De besøke det smukke, restaurerte Svinkløv Badehotel.
Området er rikt på kunsthåndverkere, som har verksteder og utstillinger med keramikk, steintøy, raku og glasskunst.
Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas best bevarte landbryggeri. Bryggeriet fremstår som i gamle dager med 100 år gamle bryggerkjeler, gjæringskar og øltønner. Bryggergården, som nå er innrettet til museum, omfatter også et malteri og en tappehall (4 km). I Fjerritslev kan De dessuten besøke Han Herred Naturcenter og lære mer om områdets natur og dyreliv.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif