Feriehus til utleie Bunken

Utvalg: 5-20 feriehus

Bunken ligger helt ut til Kattegats deilige, barnevennlige badestrender.

Fårup Sommerland, NordJyllands vestkyst.

Bunken er et stille og hyggelig sommerhusområde, som ligger i naturskjønne omgivelser med sandstrand, hav, klitter, plantasjer og vandreklitten Råbjerg Mile på det nordligste av Jyllands østkyst. Bunken er et ideelt feriested hvis De ønsker å oppholde Dem i fredelige og vakre omgivelser, og allikevel være tett på fritidsaktiviteter, interessante naturområder og severdigheter for hele familien.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, og 19 km fra Bunken byr Skagen på et utall av butikker, restauranter, aktiviteter, museer og attraksjoner.

Severdigheter - Bunken

Råbjerg Mile ved Bunken er Danmarks største vandreklitt. Vandreklitten er ca. 40 m høy, beveger seg opp til 15 m hvert år og danner en miniørken sørvest for Skagen. Sandflukten ved klitten har etterlatt Råbjerg Stenene - en steinslette, som har oppstått fordi det bare er det fine sandet fra Råbjerg Mile som blir flyttet, og de større stein blir liggende (2 km).
Farm Fun ved Ålbæk er en dyrepark med lekeland. Kom tett på gårdens dyr, bl.a. gris, ku, sau, kenguru, emu, ponnier, hengebuksvin, kaniner, geit, marsvin, påfugl og lama, eller benytt de morsomme månebilene, huskene og hoppeputen (5 km).
Besøk Ørnereservatet i Tuen ved Tversted. I sommersesongen er det mulig å komme helt tett på noen av verdens største ørnearter og se dem bli foret i luften. Opplev bl.a. vandrefalk, jaktfalk, duehauk, kongeørn og havørn (12 km).
Den Tilsandede Kirke, der tårnet stikker opp av sanden, ligger sør for Skagen. Den enorme sandflukt på egnen er skyld i, at kirken ble begravet (14 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif