Feriehus til utleie Grønne Strand

Utvalg: 1-5 feriehus

Grønne Strand ligger innerst i Jammerbugten og midt den mest uberørte natur.

Familie på ferie i dansk feriehus.

Grønne Strand er et storslått, fredet område med klitter, lyng og furu, beliggende direkte ut til det brusende Vesterhav med de lange, hvite sandstrender og de betagende klitter. Grønne Strand har Danmarks eneste bevarte vindmølle, som er dekket med lyng på alle sider, og ligger tett på det nydelige, restaurerte Svinkløv Badehotel.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Slettestrand, og nærmeste større by er Fjerritslev, som byr på gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder (9 km).
Grønne Strand er et ideelt feriested for dem, som gjerne vil bade, slappe av og nyte de naturskjønne omgivelser, men har De lyst til mer, kan en kort kjøretur føre Dem til feriebyer, golfbaner, fornøyelsesparker og severdigheter for hele familien.

Severdigheter - Grønne Strand

Besøk det flott restaurerte Svinkløv Badehotel, som er meget naturskjønt beliggende på stranden nær Grønne Strand.
Området rundt Grønne Strand er rikt på kunsthåndverkere, som har verksteder og utstillinger med keramikk, steintøy, raku og glasskunst.
Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas best bevarte landbryggeri. Bryggeriet fremstår som i gamle dager med 100 år gamle bryggerkjeler, gjæringskar og øltønner. Bryggergården som i dag er innrettet som museum, omfatter også et malteri og en tappehall (9 km). I Fjerritslev kan De dessuten besøke Han Herred Naturcenter og lære mer om områdets natur og dyreliv.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif