Feriehus til utleie Svankjær

Utvalg: 1-5 feriehus

Svankjær er en hyggelig, liten landsby i Sydthy, omgitt av vakker natur og ligger nær Vesterhavet.

Fårup Sommerland, NordJyllands vestkyst.

Landsbyen Svankjær ligger mellom det gamle fiskerleie Stenbjerg og den idylliske kystbyen Agger, kun 6 km fra havet. Her finner dere fred, ro, frisk luft og vakre naturområder med skog, marker, heder og klitter. Området er ideelt for naturelskere, lystfiskere og kunstinteresserte.
Det er mulig å kjøpe dagligvarer i landsbyen, og i de større byer i nærheten, Hurup (17 km), Thisted (35 km) og Hanstholm (37 km) finner dere et stort utvalg av butikker og spisesteder.

Severdigheter - Svankjær

Svankjær Kirke er Danmarks minste landsbykirke. Ved siden av kirken kan dere betrakte et karakteristisk klokketårn av tre.
'Svankjær lille Savværk' viser en utstilling av danske papirklipp, som er utskåret i tre. Se resultatene av et tidskrevende og presist utført stykke arbeid og kjøp evt. et eksemplar med hjem.
Fra Lodbjerg Fyr kan dere få riktig god utsikt over det barske landskapet, klittplantasjen og havet (6 km).
I Stenbjerg er det tidligere redningshuset i dag innrettet med et lite museum, som forteller om stasjonens historie og funksjon. I et av fiskerhusene i nærheten kan dere se en liten utstilling om fiskerleiets historie. I Stenbjerg er det også anledning til å kjøpe fersk fisk av de lokale fiskere (10 km).
I den populære feriebyen Vorupør trekker fiskerne stadig vekk daglig kutterne opp på landingsplassen på stranden etter bruk ¿ en meget gammel tradisjon som er bevart. Fra den 350 m lange lemoloen kan dere oppleve aktivitetene på nært hold (13 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif