Feriehus til utleie Vester Assels

Utvalg: 1-5 feriehus

Vester Assels på Sydmors ligger i rolige omgivelser med kyster og variert natur.

Dansk våren i en leid feriehus.

Har dere ønske om å holde ferie i et fredelig, grønt område med gode fiskemuligheter, er Vester Assels et passende sted. Her har dere vann på flere sider av de åpne, grønne landskap, utsikt over fjorden og kyster, som innbyr til fiske. Vester Assels er et fint utgangspunkt for en aktiv ferie, da dere kan fiske, spille golf, bade, surfe og sykle tett på feriehuset deres og samtidig bor dere tett på severdigheter for hele familien.
Dere kan handle dagligvarer i nærområdet, og hvis dere gjerne vil ha et større utbud av butikker og spisesteder, ligger øyas største by Nykøbing Mors bare 20 km fra Vester Assels.

Severdigheter - Vester Assels

Højriis Slot på den sydlige delen på Mors er en av Danmarks eldste herregårder og fremstår i dag med nydelige, kamtakkede gavler og et tårn. Dere kan besøke det spennende slottet og delta i oppklaringen av et mordmysterium… eller gå tur i de naturskjønne skogomgivelsene, som ligger helt ned til Limfjorden (13 km).
Jesperhus er en kjempestor og fargestrålende blomsterpark med jungelzoo, pirat-, leke- og vannland. Her finner dere aktiviteter og arrangementer for hele familien (15 km).
Over alt på Mors kan dere oppleve verkstedene og galleriene til kunsthåndverkerne.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif