Feriehus til utleie Vilsund

Utvalg: 1-5 feriehus

Vilsund er naturskjønt beliggende i Thy, rett ved Limfjorden og den hvite Vilsund-bro som går over til Mors.

Vannsport på Limfjorden med dansk ferihusutleie.

Den hyggelige Vilsund er omgitt av blått vann og grønn, rekreativ natur. Nyt atmosfæren i den koselige lystbåthavnen til Vilsund, hvorifra De kan ta på seiltur på fjorden, samt det aktive byliv.
Opplev bl.a. det tradisjonelle heste- og kremmermarked som blir holdt i Vilsund hver sommer, der hele byen tar del i festlighetene.
De kan bade, fiske, vandre, sykle, studere fugler eller bare nyte den deilige, uspolerte naturen som omgir byen.
Det er bl.a. kafé og kro samt innkjøpsmuligheter i Vilsund, og ønsker De et større utvalg, byr Thisted, 14 km mot nord, på flere butikker, spisesteder, severdigheter og hyggelig havnestemning.

Severdigheter - Vilsund

17 bevarte gravhøyer fra begynnelsen av bronsealderen ligger på de høyeste punkter i Skyum Bjerge. 6 av disse ligger nydelig på en rekke bort over en bakkekam (7 km mot sør).
Thisted byr på butikker, restauranter, gallerier, keramikerverksteder, Thisted Kirke, Thisted Bryghus og Thisted Museum som er innrettet i en gammel, privat villa. Her vises bl.a. en minnestue for forfatteren J. P. Jacobsen samt utstillinger om Thys bondekultur og Thisteds historie (14 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif