Feriehus til utleie Klitgaard

Utvalg: 1-5 feriehus

Det hyggelige feriehusområdet ved Klitgaard Fiskerleje ligger i fredelige og sjarmerende omgivelser ved Limfjorden.

Moro på fjorden. Ferie i Jylland.

Klitgaard er et stille og hyggelig feriehusområde som ligger på den sørlige kanten på Limfjorden - mellom Nibe og Nørholm. Området har eksistert i mange år, og de høye, skjermende og beskyttende trærne stammer fra den gang, da området ble etablert. Her kan dere nyte den friske havbrisen, stillheten, vinden i trærne og fuglesang. Feriehusområdet er omgitt av Limfjorden, små, krokete gater, kornmarker og beitende kyr på markene med Limfjorden i bakgrunnen. Dersom dere går ned til fjorden på kvelden, kan dere nyte den nydelige solnedgangen som farger både himmel og fjord oransje.
6 km lengre vekk ligger den nærmeste byen, Nibe, som byr på butikker, spisesteder og en hyggelig lystbåthavn. 17 km vekk ligger Aalborgs City Syd med butikker og storsentrer, og det er 20 km til sentrum av Aalborg, hvor dere finner gågater, butikker, restauranter, severdigheter og kulturelle tilbud.

Severdigheter - Klitgaard

På Vildtfarm Nord, på veien mot Nibe, kan dere oppleve dyr som f.eks. vaskebjørn, frilandsgriser, dådyr, skotsk høylandskveg, esler, gjess og påfugler. Dyrene oppholder seg utendørs, og det gir dere mulighet for å følge den naturlige adferden deres (3 km).
Besøk Nibe, som byr på en stemningsfull havn, kafeer, butikker og Nibe Bryghus, hvor dere kan nyte friskbrygget spesialøl (6 km).
I Vokslev Kalkgrav kan dere se spor av dyreliv for millioner av år siden eller kanskje være heldig å finne et forsteinet sjøpinnsvin (9 km).
Den smukke St. Restrup Herregaard rommer bl.a. en butikk med brukskunst og en vinkjeller som kan besøkes hver lørdag (10 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif