Feriehus til utleie Louns

Utvalg: 1-5 feriehus

Louns liggerer på den fredede og veldig naturskjønne Louns-halvøy mellom Louns Bredning og Risgårde Bredning i den sydlige delen av Limfjorden.

Dansk våren i en leid feriehus.

Louns er en idyllisk liten landsby, som er omgitt av skog, bakker, sjøer, fugleområder og deilige badestrander.
Louns er et ideel feriemål for de, som ønsker å slappe av eller være aktive i naturen. Det er bra muligheter for å observere fugler, surfe, spille golf, fiske eller spasere og sykle i den varierte naturen.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Hvalpsund, som ligger 3 km fra Louns, og som desuten byr på en hyggelig lystbåthavn, et fergeleie, der fergen seiler til Sundsøre på Salling, og en historisk kro med utsikt over Limfjorden. Nærmeste større by er handelsbyen Farsø, som ligger 13 km mot øst.

Severdigheter - Louns

Herregården Hessel er Danmarks eneste bevarte stråtekte herregård og ligger her på halvøyen. Herregården fungerer i dag som et landbruksmuseum, og her kan De oppleve hvordan herskap og tjenestefolk levde i gamle dager (2 km).
Steinanlegget i Myrhøj oppstod i bronsealderen og består av en steinrekke på 154 m (15 km).
Det flott beliggende Stenaldercenter i Ertebølle skildrer naturen i og rundt Ertebølle for 6-7000 år siden og menneskers liv i dette miljøet. Bl.a. utstilles steinalderfunn fra en kjøkkenmødding. En rekonstruert boplass viser hvordan datidens hytter så ut (16 km).
Området rundt Louns-halvøyen har altid inspirert og tiltrukket mange kunstnere og kunsthåndverkere. Opplev kunstnerne i verkstedene og atelieene deres.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif