Feriehus til utleie Sundby, Mors

Utvalg: 1-5 feriehus

Sundby ligger i rolige og naturskjønne omgivelser i den nordvestlige del av Mors med Thisted Bredning mot nord og Vilsund mot sør.

Moro på fjorden. Ferie i Jylland.

Sundby er en hyggelig landsby med en lille jollehavn og byen er omgitt av vann samt fredelig og rekreativ natur. En bro fører fra Sundby over Vilsund til Thy. Sundby er et deiligt ferieområde for de som vil fiske, vandre, sykle eller bare slappe av i den skjønne natur.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Sundby, og 17 km mot sørøst ligger 'hovedstaden' Nykøbing Mors, som byr på mange butikker, spisesteder, severdigheter og hyggelig havnestemning.

Severdigheter - Sundby, Mors

I byen Vilsund, på den andre side av fjorden, kan du oppleve stemningen i den hyggelige lystbåthavn. Herfra kan du ta på seiltur på fjorden (3 km).
Handelsbyen Nykøbing er 'hovedstaden' på Mors. Opplev de små, hyggelige gater i havnekvarteret med de gamle arbeiderboliger. Nykøbing Havn ligger i forlengelse av den stemningsfylte gågate og her finner du en deilig, lokal havneatmosfære og flere gode spisesteder (17 km). Dueholm Kloster i Nykøbing er byens eldste bevarte bygning som ble grunnlagt av johanitterordenen i 1371. I dag utstilles det i de 5 historiske bygninger.
Jesperhus Blomsterpark er Nordens største blomsterpark med farverike blomsterarrangementer, junglezoo med bl.a. flotte tropefugler samt pirat-, leke- og vannland med diverse aktiviteter (18 km).
'Skarregaard' ved Hesselbjerg er en af de eldste slektsgårder på Mors og fungerer i dag som landbruksmuseum. Her blir du ført flere generationer tilbake i tiden (19 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif