Feriehus til utleie Vile

Utvalg: 5-20 feriehus

Det fredelige og hyggelige ferieområde Vile ligger ved Limfjorden i Harre Vig på halvøya Salling.

Vannsport på Limfjorden med dansk ferihusutleie.

Området omkring Vile er rolig og preget av vakre naturlandskaber. Stedet appellerer i særdeleshet til lystfiskeren og andre, som nyter å oppholde seg i frisk luft og deilig natur.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer samt flere lokale severdigheter og aktivitetsmuligheter i området. I Glyngøre, 6 km nord for Vile, er det flere butikker og spisesteder.

Severdigheter - Vile

Sallingsund og Omegns Museum ligger i Glyngøre og viser en utstilling om Sallingbanen, fiskeri og fotografering. Dessuten er det skiftende særutstillinger. (6 km)
Jesperhus Blomsterpark ved Nykøbing Mors er Nordens største blomsterpark med jungelzoo, lekeland og vannland. (8 km)
Det eventyraktige Højriis Slot ved Nykøbing er en av Danmarks eldste herregårder og er i dag åpen for offentligheten. Her finnes bl.a. en eventyrlig utstilling om Torneroses drømmer. (11 km)
Spøttrup Borg i Spøttrup, litt sør for Vile, er Danmarks best bevarte middelalderborg. På Spøttrup Borgmuseum kan du se, hvorledes mennesker har levet gjennom tidene på den barske, flotte middelalderborg. Opplev også lege- og krydderurte- og rosenhaven. Her arrangeres det dessuten aktiviteter, musikk, utstillinger, teater og markedsdager.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif