Feriehus til utleie Karby, Mors

Utvalg: 1-5 feriehus

Den hyggelige landsbyen Karby ligger rett ut til Visby Bredning på vestkysten av Mors.

Dansk våren i en leid feriehus.

Karby er veldig vakkert beliggende, omgitt av åpne landskaper med beitende dyr og fjorden i bakgrunnen. Området byr på mange aktivitetsmuligheter, og De kan bade, surfe, seile, fiske, spille golf, ride, spasere, sykle eller bare slappe av her.
Like syd for Karby finner De et fergeleie, hvorifra De kan seile over Limfjorden til Thy.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Karby, og 20 km mot øst ligger 'hovedstaden' Nykøbing Mors, som byr på mange butikker, spisesteder, severdigheter og hyggelig havnestemning.

Severdigheter - Karby, Mors

Det eventyraktige Højriis Slot, syd for Nykøbing, er en av Danmarks eldste herregårder og i dag åpen for publikum. Her finner De bl.a. en utstilling om Tornerose (19 km).
Kjøpstaden Nykøbing er 'hovedstaden' på Mors. Opplev de små, hyggelige gatene i havnekvarteret med de gamle arbeiderboligene. Nykøbing Havn ligger i forlengelse av den stemningsfyllte gågaten, og her finner De en deilig, lokal havneatmosfære og flere gode spisesteder (20 km). Dueholm Kloster i Nykøbing er byens eldst bevarte bygning, som ble grunnlagt av johanitterordenen i 1371. I dag utstilles det i de 5 historiske bygningene.
Mors er et inspirerende sted for kunstnere, og overalt på Mors finner De gallerier, utstillinger, samlinger, museer og arbeidende verksteder.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif