Feriehus til utleie Sennels

Utvalg: 1-5 feriehus

Sennels er en liten, hyggelig landsby, som ligger ut til Limfjorden og Thisted Bredning.

Med utsikt over Limfjorden fra ferihus i Danmark

Sommerhusene ved Sennels er omgitt av fjord, marker og skog. Det naturskjønne og kuperte området ligger 7 km nord for handelsbyen Thisted.
I landsbyen finnes bl.a. en kirke, et hyggelig torg, en lekeplass, et grønnt område med gamle frukttrær og mulighet for innkjøp av dagligvarer. I Thisted finner De gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder.
Det finnes flere oldtidsminner i form av langhøyer, gravhøyer og boplasser fra steinalderen. Sennels er et ideelt feriemål for lystfiskere, kulturelt interesserte og fugle- og naturelskere.

Severdigheter - Sennels

Området rundt Sennels er rikt på kulturelle minner. Rundt høydedraget ved Hov kan De se spor etter flintminer. På Hov Dås finnes en langhøy, og på Sennels Dås kan De oppleve en langdysse, der kammeret er fjernet. På Knudsbjerg ligger det en boplass fra steinalderen.
Ved Vesløs, ca. 20 km mot øst, kan De se vollstedet Helledis. Et par km nord for dette ligger vikingegravplassen ved Højstrup, som består av 37 små runde og avlange høyer og omkring 70 reiste stein.
I Thisted finner De butikker, restauranter, gallerier, kjeramikerverksteder, Thisted Kirke og Thisted Museum, som er innrettet i en gammel, privat villa og viser bl.a. en minnestue for forfatteren J. P. Jacobsen og utstillinger om Thys bondekultur og Thisteds historie (7 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif