Feriehus til utleie Oddesund

Utvalg: 1-5 feriehus

Rolig ferieområde med strand, uspolert natur og velbevarte landsbyer.

Med utsikt over Limfjorden fra ferihus i Danmark

Oddesund Nord ligger på sydspissen til Thyholm, direkte ut til Limfjorden. Oddesundbroen fra 1938 forbinder halvøyen med fastlandet og Oddesund Syd. Den sydligste landsbyen til Thyholm er preget av røde mursteinshus, den gamle, hyggelige Oddesund Færgekro og en sjarmerende lystbåthavn.
Syd for Oddesundbroen finner dere et fyrtårn på Grisetå Odde.
I Struer finner dere butikker, restauranter, severdigheter og Limfjordens største lystbåthavn (12 km).
Oddesund er et ideelt ferieområde for bl.a. lystfiskere og naturelskere.

Severdigheter - Oddesund

Bunkermuseet er en del av det gamle festningsanlegget ved Oddesund Nord. Utstillingsbunkeren med intakte panserdører og 2 m tykke vegger inneholder en plansjeutstilling som informerer om anlegget, Atlantvolden, motstandsbevegelsen og befolkningen.
Thyholm Egnsmuseum i Søndbjerg er innrettet i en gammel apotekergård. Her fortelles det om eignens kultur og historie (9 km).
Besøk Struer som byr på Limfjordens største lystbåthavn, hyggelig byliv samt flere gallerier og severdigheter. Struer Museum er innrettet i byens eldste eiendom, Torngård, og her kan dere se en gammel bondestue, en flaskeskipsutstilling, en oldtidsutstilling og en utstilling om B&O (10 km).
Kunst og Kulturcenter Gimsinghoved ved Struer byr på interessante, skiftende utstillinger.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif