Feriehus til utleie Skive

Utvalg: 1-5 feriehus

Stille vann, frisk luft og ideelle betingelser for surfere og lystfiskere

Vannsport på Limfjorden med dansk ferihusutleie.

På Skive-trakten kan dere seile med gamle treskip, utforske kalkgruber, besøke åpne kirker og herregårder, borger og museer samt oppleve en enestående natur med skråninger av moleire, 190 km kyststrekning, fjord, skog og hede.
Her finner dere en sjarmerende lystbåthavn, en hyggelig gågate, gode kulturelle tilbud og mange spisesteder. Skive City byr på et vell av inspirerende spesialbutikker og et koselig miljø med en avslappet stemning, og på Posthustorvet er det mulighet for å besøke torgmarkedet, der Skive-traktens mange fødevareprodusenter selger lokale produkter.
I Skive finner dere også 'Skives 11 Stjerner', 11 store skulpturer satt opp i rundkjøringene i Skive og designet av Jacob Jensen Design som i 40 år har hatt domisil i Hejlskov ved Skive.

Severdigheter - Skive

Skive er rik på museer og gallerier. I Skive Museum finner dere Danmarks største funn av rav som består av mer enn 13.000 perler. Dessuten kan dere gå blant kulturhistoriske samlinger som forteller om den lille, gamle byen og byene på eignen.
Det gamle herresete Stårupgaard og klostret Ørslev kloster (ca. 7 km øst for Skive) er også verdt et besøk.
Sundsøre Pakhus ved Sundsøre Odde er et restaurert pakkhus med skiftende utstillinger (19 km).
Spøttrup Borg er Danmarks best bevarte middelalderborg (21 km). Borgen ble restaurert i 1941 og framstår i dag som unik, enestående, barsk, smukk og prektig. Her kan dere oppleve ekte middelalderstemning, når det arrangeres livaktiggjøring og markeder på stedet.
Fur Museum på øya Fur er kjent for sin enestående utstilling av forsteininger. Geoeksperimentariet for utendørsaktiviteter på naturverkstedet og i geoparken med dinosaurer - en stor T-rex og en Triceratops (ca. 29 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif