Feriehus til utleie Toftum Bjerge

Utvalg: 5-20 feriehus

Toftum Bjerge er et vakkert naturområde, beliggende ved Limfjorden, ut mot Nissum Bredning, ca. 9 km nord for Struer.

Vannsport på Limfjorden med dansk ferihusutleie.

Det naturskjønne og velbesøkte sommerhusområde ligger mitt i det bakkede fjordlandskap og appellerer til både barnefamilier, lystfiskere, golfspillere og naturelskere. Her er det fred, ro, gode strender og deilig natur. Fra de markante og 50 m høye kystklinter ved Toftum Bjerge kan du få en enestående utsikt over Limfjorden mot Thyborøn, Thy, Thyholm og Oddesund.
Det er flere spisesteder samt mulighet for innkjøp av dagligvarer i nærområdet, og 9 km herfra byr Struer på butikker, restauranter, severdigheter og Limfjordens største lystbåthavn.

Severdigheter - Toftum Bjerge

Besøk Struer, som ut over å ha Limfjordens største lystbåthavn, også kan by på hyggelig byliv samt flere gallerier og severdigheter. Det kulturhistoriske museum Struer Museum er innrettet i byens eldste eiendom, Torngård, og her kan du bl.a. oppleve en gammel bondestue, en flaskeskips-utstilling, en oldtids-utstilling og en utstilling om B&O (9 km).
På Kunst og Kultursenter Gimsinghoved ved Struer kan du se de interessante, skiftende utstillinger.
Lemvig byr på mange kulturelle severdigheter, bl.a. flere museer, samt gode innkjøpsmuligheter og spisesteder. På Lemvig Havn, som primært er en fiskehavn, avholdes det offentlig fiskeauksjon (16 km) hver morgen.
Lemvig Museum er et spennende, lokalhistorisk og litt gammeldags museum med bl.a. skulpturer og malerier.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif