Feriehus til utleie Ertebølle

Utvalg: 5-20 feriehus

Ertebølle ligger i Himmerlands deilige natur, rett ut til Limfjorden.

Komfort i kveldssolen i dansk feriehus.

Det rolige området rundt Ertebølle byr på en vakker natur, frisk luft og massevis av plass. Desuten har geologiske og arkæologiske funn gjennom tiden gitt området stor historisk betydning. Ved Ertebølle finner De en deilig strand, der det er utsikt til øyen Livø. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer nær sommerhusområdet. Flere butikker og spisesteder finner De i de nærliggende byene Løgstør, Farsø og Aars.

Severdigheter - Ertebølle

Ertebølle-kulturen vitner om bosettelsene rundt Limfjorden i steinalderen for mer enn 6000 år siden. Ved Ertebølle ble den første kjøkkenmøddingen gravet ut i 1890. I Stenaldercentret opplyses om steinaldersamfunnet gjennom spennende utstillinger og arbeidende verksteder.
Ved Bjørnsholm Bugt ligger det imponerende tre-fløyede middelalderklostret Vitskøl Kloster fra 1157. Her er det mulig å oppleve kirkeruinen, urtehagen og plassen med de vakre bygningene.
Herregårdsmuseet Hessel ligger på halvøyen Louns ved Hvalpsund. (18 km)
Festningsanlegget Aggersborg fra 980 er en av de største ringborgene i Danmark med spor etter 48 langhus. Vikingeborgen ligger veldig strategisk ved Limfjordens smaleste sted. (25 km)

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif