Feriehus til utleie Hvalpsund

Utvalg: 5-20 feriehus

Hvalpsund er en liten, koselig by ved Limfjorden, omgitt av skog og strand, 12 km fra handelsbyen Farsø.

Vannsport på Limfjorden med dansk ferihusutleie.

Hvalpsund er det perfekte utgangspunktet for en aktiv ferie, uansett om De er interessert i surfing, golf, lystfiskeri eller vandre- og sykkelturer i den varierte naturen. I byen finnes innkjøpsmuligheter, en deilig lystbåthavn, et fergeleie, der fergen seiler til Sundsøre på Salling, og en historisk kro med utsikt over Limfjorden.

Severdigheter - Hvalpsund

Området rundt Hvalpsund har alltid inspirert og tiltrukket mange kunstnere og kunsthåndverkere. Opplev kunstnerne i verkstedene og atelieene deres.
Steinanlegget i Myrhøj oppstod i bronsealderen og består av en steinrekke på 154 m.
Herregården Hessel, den eneste bevarte stråtekte herregården i Danmark, ligger på den fredede Lounshalvø ved Hvalpsund. Her kan De oppleve, hvordan herskab og tjenestefolk levde i gamle dager.
Det flott beliggende Stenaldercenter i Ertebølle skildrer naturen i og rundt Ertebølle for 6-7000 år siden og menneskers liv i dette miljøet. Bl.a. utstilles steinalderfunn fra en kjøkkenmødding. En rekonstrurert boplass viser hvordan datidens hytter så ut. (17 km)

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif