Feriehus til utleie Venø

Utvalg: 1-5 feriehus

Øy-ferie med fred, ro, nydelig natur, deilige strender, et rikholdig dyreliv og en spesiell øy-atmosfære.

Dansk våren i en leid feriehus.

Venø er 7,5 km lang og 1,5 km bred og ligger i Venø Bugt i Limfjorden - ved Struer. Den koselige, varierte og veldig naturskjønne øya byr bl.a. på badestrender, hedelandskap, skog, et usedvanlig rikt fugle- og dyreliv, reservatet Nørskov Vig for villfugler, en liten fiskeri- og båthavn, en kro, en landhandel og Danmarks minste kirke.
En ferge seiler flere ganger i timen fra Kleppen som ligger ca. 5 km nord for Struer, og turen varer 3 min.
På Venø Kro som ligger på vestsiden av øya, kan man smake spesialiteten Venø Biff.
5 km fra Venø byr Struer på butikker, restauranter, severdigheter og Limfjordens største lystbåthavn.

Severdigheter - Venø

Venø Billedværksted er et kombinert galleri og verksted, der dere kan beundre maleriene til kunstneren Lis Jensen som har blitt inspirert av naturen på Venø.
Den hyggelige, hvitkalkede Venø Kirke måler 9,5 x 4,2 m og er både den eldste bygningen på Venø og den minste kirken i Danmark.
Besøk Struer som bortsett fra å ha Limfjordens største lystbåthavn, også byr på et hyggelig byliv samt mange gallerier og severdigheter. Det kulturhistoriske museum Struer Museum ligger i byens eldste eiendom, Torngård, og her kan dere bl.a. oppleve en gammel bondestue, en flaskeskipsutstilling, en oldtidsutstilling og en utstilling om B&O (5 km).
På Kunst og Kulturcenter Gimsinghoved ved Struer kan dere se interessante, skiftende utstillinger.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif