Feriehus til utleie Tæbring, Mors

Utvalg: 1-5 feriehus

Den lille, hyggelige landsbyen Tæbring ligger utenfor Dragstrup Vig ved vestkysten av Mors.

Moro på fjorden. Ferie i Jylland.

Tæbring er omgitt av åbne, uspolerte og lettere kuperte naturlandskaper, som innbyr til bading, fiskeri, surfing, seilas, vandre- og sykkelturer samt avslapning. Her finner du fred, ro og deilige utsikter over Limfjorden, men samtidig er Tæbring et ideelt utgangspunkt for utflukter, da severdigheter for hele familien ligger innen for rekkevidde.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Tæbring, og 19 km mot øst ligger 'hovedstaden' Nykøbing Mors, som byr på mange butikker, spisesteder, severdigheter og hyggelig havnestemning.

Severdigheter - Tæbring, Mors

Ved Tæbring kan du oppleve en gravhøyde, som for nylig er utgravet.
I Tæbring finnes et værksted med tilhørende butikk, hvor du kan oppleve unike kunst og kunsthåndværk.
Kjøbstaden Nykøbing er 'hovedstaden' på Mors. Opplev de små, hyggelige gater i havnekvarteret med de gamle arbeiderboliger. Nykøbing Havn ligger i forlengelse av den stemningsfylte gågate, og her finner du en deilig, lokal havneatmosfære og flere gode spisesteder (19 km). Dueholm Kloster i Nykøbing er byens eldste bevarte bygning, som blev grunnlagt av johanitterordenen i 1371. I dag utstilles det i de 5 historiske bygninger.
Det eventyraktige Højriis Slot, sør for Nykøbing, er en av Danmarks eldste herregårder og i dag åpen for offentligheten. Her finner du bl.a. en utstilling om Tornerose (19 km).
Mors er et inspirerende sted for kunstnere, og overalt på Mors finner du gallerier, utstillinger, samlinger og museer.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif