Feriehus til utleie Sundsøre

Utvalg: 1-5 feriehus

Sundsøre ligger mitt i Salling, på det mest østlige punkt, ut til Hvalpsund og Limfjorden.

Med utsikt over Limfjorden fra ferihus i Danmark

Sommerhusene i Sundsøre ligger i vakre, rekreative omgivelser, tett på god badestrand. Med en bilferge kan du på kort tid seile over Limfjorden fra Sundsøre til Hvalpsund på Lounshalvøya. Sundsøre er en ideell feriedestinasjon for barnefamilier, lystfiskere, golfspillere, naturelskere og andre, som ønsker å slappe av i uberørte og uforstyrrede naturomgivelser.
Det er mulighed for innkjøp av dagligvarer i området, og Roslev, 14 km inne i landet, byr på gode innkjøpsmuligheter og flere spisesteder.

Severdigheter - Sundsøre

Sundsøre Pakhus ligger tett på fergestedet og er i dag innrettet som lokalhistorisk museum. Her kan du se forskjellige, interessante utstillinger om livet ved Limfjorden.
Besøk Hvalpsund på Louns-halvøya, på den andre side av fjorden. I byen finnes, ut over fergeleiet, en deilig lystbåthavn, flere butikker og en historisk kro med utsikt over Limfjorden.
Herregården Hessel, den eneste bevarte stråtekte herregård i Danmark, ligger på den fredede Lounshalvø ved Hvalpsund. Her kan du oppleve, hvordan herskap og tjenestefolk levde i gamle dage (4 km fra fergen).
Det vakkert beliggende Steinaldersenter i Ertebølle skildrer naturen i og omkring Ertebølle for 6-7000 år siden og menneskers liv i dette miljø. Bl.a. utstilles steinalderfunn fra en kjøkkenmødding (forhistorisk avfallsdynge). En rekonstruert boplass viser hvordan datidens hytter så ut (18 km fra fergen).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif