Feriehus til utleie Sillerslev

Utvalg: 1-5 feriehus

Det fredelige ferieområde Sillerslev ligger i den sørvestlige ende av Mors, ut til Sallingsund og Kås Bredning.

Vannsport på Limfjorden med dansk ferihusutleie.

Fiskerlejet Sillerslev er omgitt av et åpent landskap, som innbyr til å bade, fiske, surfe, sejle, vandre, sykle, nyte naturen og slappe av. I den hyggelige fiskeri- og lystbåthavn kan du spise, følge fiskenes aktiviteter og innimellom køpe frisk fisk. Ved havnen finner du både strand og lekeplass. Tett ved havnen er det oppført 2 fyrtårn, som ellers er et sjeldent syn i Limfjordslandet. Sommerhusområdet Sillerslevøre er et ideelt utgangspunkt for en aktiv ferie og samtidig ligger området tett ved severdigheter for hele familien.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Sillerslev, og ønsker du et bredere utvalg av butikker og spisesteder, ligger Nykøbing Mors kun 18 km herfra.

Severdigheter - Sillerslev

Jesperhus Blomsterpark er Nordens største blomsterpark med farverike blomsterarrangementer, jungelzoo med bl.a. vakre tropefugler samt pirat-, leke- og vannland med diverse aktiviteter (14 km).
Kjøpstaden Nykøbing er 'hovedstaden' på Mors. Opplev de små, hyggelige gater i havnekvarteret med de gamle arbeiderboliger. Nykøbing Havn ligger i forlengelse av den stemningsfylte gågate, og her finner du en deilig, lokal havneatmosfære og flere gode spisesteder (18 km).
Dueholm Kloster i Nykøbing er byens eldst bevarte bygning, som ble grunnlagt av johanitterordenen i 1371. I dag utstilles det i de 5 historiske bygninger.
Mors er et inspirerende sted for kunstnere, og overalt på Mors finder du gallerier, utstillinger, samlinger og museer.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif