Feriehus til utleie Furs Perle

Utvalg: 1-5 feriehus

Fur er Limfjordens vakreste øy med molerklinter i nord og strandenger i syd.

Vannsport på Limfjorden med dansk ferihusutleie.

Den rolige og hyggelige øyen Fur ligger ca. 5 min. seiltur fra byen Branden på nordsiden av Salling. Øyen er rik på forskjellige og enestående landskaper. Bl.a. er øyen et av de få stedene i verden, der det finnes moler. Et ideelt feriested for naturelskere. Furs Lystbådehavn ligger på sydsiden av øyen, like ved fergeleiet. Øyen har, bortsett fra en praktfull natur, også flere spisesteder og gode innkjøbsmuligheter.

Severdigheter - Furs Perle

På det spennende naturhistoriske Fur Museum kan De se samlinger av øyens arkeologiske funn og forsteninger av bl.a. kjempeskillpadder. Gammel Havn er et tidligere fiskerleie, som i dag fungerer som informasjonssenter og museum. De mange gravhøyene og boplassene vitner om aktivitetene i oldtiden. Gravhøyene Stendalhøje, Manhøje og Smedjehøjene er alle plassert på øyens høyeste punkter, der det er praktfull utsikt ut over Limfjorden og området.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif