Feriehus til utleie Jegindø

Utvalg: 1-5 feriehus

Limfjordsøyen Jegindø er en stille, rolig og naturskjøn øy med en fisker-/bondekultur og en stemningsfull havn.

Med utsikt over Limfjorden fra ferihus i Danmark

Jegindø er ca. 6 km lang og 3 km bred, og øyen er bunnet sammen med Limfjords-halvøyen Thyholm via en demning. Opplev den hyggelige atmosfæren på havnen, der det alltid er aktivitet. Her kan De innimellom kjøpe friskfanget fisk. Bortsett fra fiskebåtene og lystbåtene finner De desuten et spisested, en lekeplass, en petanque-bane og et lite museum ved havnen. Det er deilige utsikter over Limfjorden næsten overalt på øyen. Her er luften frisk og naturen ren. På Jegindø kan De fiske, vandre, sykle, besøke museer eller bare slappe av i de rolige omgivelsene.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer på øyen. Herifra er det 6 km til Hvidbjerg, som byr på flere spisesteder og gode innkjøpsmuligheter, og 24 km til Struer, der De finner butikker, restauranter, severdigheter og Limfjordens største lystbåthavn.

Severdigheter - Jegindø

Ved havnen ligger det lille fiskerimuseet 'Æ Fywerhus', der det utstilles minner fra øyens gamle fisker- og bondekultur. En moderne jernskulptur foran museet er en severdighed i seg selv.
Øyens tidligere elverk fungerer i dag som museum. Se bl.a. de gamle maskinene og generatorene på det interessante museet.
Ved 'Den hellige Kilde' ved byen Helligkilde, syd for Hvidbjerg, kan De oppleve en kilde, der store mengder kalt, klart vann spruter opp av jorden (5 km).
Thyholm Egnsmuseum/ Apotekergården i Søndbjerg er et lite museum, som er innrettet i en gammel apotekergård. Her fortelles om egnens kultur og historie (6 km).
I Kutter- og Bunkermuseet ved Oddesund vitner store bunkersanlegg og en utstilling om besettelsen under 2. verdenskrig (13 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif