Feriehus til utleie Lyby Strand

Utvalg: 1-5 feriehus

Det rolige og hyggelige ferieområde Lyby Strand ligger på den sydøstlige kysten av Salling ved Limfjorden.

Moro på fjorden. Ferie i Jylland.

Den uspolerte kysten ut for Lyby Strand gir gode betingelser for bading, surfing, fiskeri og seiling. Byen har sin egen anløpsbro, og det finnes flere lystbåthavner i nærheten. Området er preget av deilig natur, gode Limfjordsstrander, kalkminer, hedeområder, blomsterparker, vannland osv. Det er også mange kulturseverdigheter i området, bl.a. herregårder og kirker.
I Lyby Strand er det bra mulighet for å spise og kjøpe inn dagligvarer. I Skive, 12 km syd for Lyby Strand, finner De gode kulturelle tilbud, flere spisesteder og rikholdige innkjøpsmuligheter.

Severdigheter - Lyby Strand

Besøk hjemmet til dikteren Jeppe Aakjær 'Jenle' ved Breum. Her kan De bl.a. oppleve dikterens arbeidsværelse og skiftende utstillinger. (10 km)
Besøk den vakkert beliggende byen Skive, som er rik på museer og gallerier. Her finnes desuten en sjarmerende lystbåthavn, en koselig gågate med gode innkjøpsmuligheter og flere gode spisesteder. (12 km)
Sundsøre Pakhus ved Sundsøre Odde, 18 km nord for Lyby Strand, er et restaurert pakkhus med skiftende utstillinger.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif