Feriehus til utleie Spøttrup

Utvalg: 1-5 feriehus

I Spøttrup er du omgitt av fred, ro, deilig limfjordsnatur og kulturelle severdigheter.

Vannsport på Limfjorden med dansk ferihusutleie.

Spøttrup ligger på Vestsalling, og er mest kjent for sin imponerende og velbevarte middelalderborg. Men her finnes det også gode strender, deilig og rolig natur, hyggelige lystbåthavner, en jættestue og andre spennende kulturelle severdigheter, gårdbutikker, kunsthåndverkere samt mange spisesteder og fine innkjøpsmuligheter.

Severdigheter - Spøttrup

Spøttrup Borg i Spøttrup er Danmarks best bevarte middelalderborg. På Spøttrup Borgmuseum kan du se, hvordan mennesker har levet gjennem tidene på den barske, flotte middelalderborg. Opplev også lege-, krydderurte- og rosenhaven. Her arrangeres det dessuten aktiviteter, musikk, utstillinger, teater og markedsdager.
Tett på Lihme, ca. 10 km sør for Spøttrup, ligger den lille, hyggelige lystbåthavn Gyldendal, som også er vært et besøg. Herfra kan du ta på Limfjordsseilas med veteranfergen Cathrine K. og nyte en deilig sommerdag på vannet med skjøn utsikt over land.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif