Feriehus til utleie Lyngs

Utvalg: 1-5 feriehus

Lyngs ligger i et naturskjønt område på den vestligste delen av Thyholm i Limfjorden.

Moro på fjorden. Ferie i Jylland.

Det lille, fredelige og hyggelige ferieområdet ved Lyngs er omgitt av vann - mot syd Nissum Bredning og mot nord Skibsted Fjord. Med vannet som bakgrunn kan De næsten overalt i området oppleve flotte utsikter.
På Thyholm er luften frisk og naturen er ren. Her kan De fiske, vandre, sykle eller bare slappe av i de rolige omgivelsene. I Thyholms kirker og museer kan De lære mere om det tidligere fisker- og bondesamfunnet på stedet.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Lyngs. Herifra er det 5 km til Hvidbjerg, som byr på flere spisesteder og gode innkjøpsmuligheter, og 24 km til Struer, der De finner butikker, restauranter, severdigheter og Limfjordens største lystbåthavn.

Severdigheter - Lyngs

En hollandsk vindmølle fra 1867 er i dag Lyngs´vartegn. Møllen har en særpreget klokkestabb og er åpen for publikum på hverdager. Oldtidskirkegården på Ydby Hede er Danmarks største samling av kjempehøyer (7 km). Ved 'Den hellige Kilde' ved byen Helligkilde kan De oppleve en kilde, der store mengder kalt, klart vann spruter opp av jorden året rundt (9 km). Den vakkert beliggende herregården Hindsels kan De se utefra på den nordøstlige delen av Thyholm (9 km). En demning går fra Thyholm til øyen Jegindø, hvor stranden Jegind Tap, en lang, smal odde med fine bademuligheter og særpreget natur, er verdt et besøk (9 km - til demningen) Thyholm Egnsmuseum i Søndbjerg er et lite museum, som er innrettet i en gammel apotekergård. Her fortelles det om egnens kultur og historie (13 km). Limfjordscentret i Doverodde er en 150 år gammel, meget velbevart kjøpmannsgård. Få et autentisk inntrykk av kjøpmannsgårdens rolle i gamle dager. På 2. etasje i bygningen er det skiftende utstillinger (13 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif