Feriehus til utleie Gedsted

Utvalg: 1-5 feriehus

Den lille byen Gedsted ligger i den sørlige ende av Limfjorden, utenfor Louns Bredning.

Med utsikt over Limfjorden fra ferihus i Danmark

Gedsted er en hyggelig, mindre by, som er omgitt av fjord, enger, marker og åpne vidder. Byen ligger høyt, og fra flere steder er det deilig utsikt over engene og fjorden. Den naturskjønne rute 'Marguritruten' fører gjennom Gedsted.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Gedsted, og i handelsbyen Aalestrup, 10 km herfra, finner du flere butikker og spisesteder. Den nærmeste større by er Viborg, 29 km herfra, som byr på shopping, sightseeing, aktivitetsmuligheter og severdigheter for hele familien.
Gedsted er et godt utgangspunkt for en aktiv ferie, enten du ønsker å surfe, spille golf, fiske, vandre eller sykle i den varierte natur.

Severdigheter - Gedsted

Herregården Hessel, den eneste bevarte stråtekte herregård i Danmark, ligger på den fredede Lounshalvøya ved Hvalpsund. Her kan du oppleve, hvordan herrskap og tjenestefolk levet i gamle dager (11 km).
Det vakkert beliggende Stenaldersenter i Ertebølle skildrer naturen i og omkring Ertebølle for 6-7000 år siden og menneskers liv i dette miljø. Bl.a. utstilles steinalderfunn fra kjøkkenkompost. En rekonstrurert boplass viser hvordan datidens hytter så ut (16 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif