Feriehus til utleie Løgstør

Utvalg: 1-5 feriehus

Med sin unike beliggenhet ved Limfjorden er den tidligere fiskerby Løgstør i dag et attraktivt feriemål.

Med utsikt over Limfjorden fra ferihus i Danmark

'Blåskjellens by' Løgstør er en sjarmerende kjøpstad med en fiskeri- og lystbåthavn, et rikt kunstnermiljø, små, hyggelige hus, et spendende maritimt museum og gode innkjøpsmuligheter. Byen er omgitt av en nydelig og uspolert natur med fjord, fuglebeskyttelsesområder, lyngarealer, høye bakker og skogområder.
Mange kunstnere og kunsthåndverkere føler seg tiltrukket av dette område pga. den deilige, friske naturen og det særlige lyset, og De kan besøke flere av dem i verkstedene og atelieene deres eller på havnen, hvor de lager Kunstnertorg.
Løgstør og omegn byr på gode badestrender, fredede naturområder, gode aktivitetsmuligheter, kulturelle severdigheter og fornøyelser for hele familien.

Severdigheter - Løgstør

Limfjordsmuseet er et maritimt museum ved havnen og inneholder spendende samlinger om sjøfart, fiskeri, fergefart og båtbygging. Uten for museet kan De oppleve gamle fiskefartøyer.
Festningsanlegget Aggersborg ved Aggersund fra 980 er en av de største ringborger i Danmark med spor etter 48 langhus. Vikingborgen ligger meget strategisk ved Limfjordens smaleste sted. Ved ringborgen kan De se en utstilling om borgens oppbygging (5 km).
Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas best bevarte landbryggeri. Bryggeriet framstår som i gamle dager med 100 år gamle bryggerkjeler, gjærkar og øltønner. Bryggergården som nå er innrettet til museum, omfatter også et malteri og en tappehall (15 km). I Fjerritslev kan De dessuten besøke Han Herred Naturcenter og lære mer om området natur og dyreliv.
Ved Bjørnsholm Bugt, 16 km mot sør, ligger det imponerende 3-lengede middelalderkloster Vitskøl fra 1157. Her kan De oppleve kirkeruinen, krydderurtehagen og plassen med de vakre bygningene.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif