Feriehus til utleie Rønbjerg

Utvalg: 1-5 feriehus

Rønbjerg ligger rett ut til den milde Limfjord, i fredfyllt natur med vann, marker og skog.

Moro på fjorden. Ferie i Jylland.

Sommerhusene i Rønbjerg området ligger i veldig rolige omgivelser. I Rønbjerg finner De, bortsett fra fred, ren natur og frisk luft også en hyggelig marina med mye atmosfære, der De bl.a. kan spise og kjøpe fersk fisk. Fra havnen og det meste av området har De utsikt over Limfjorden til øyene Livø og Fur.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, og flere butikker finner De i byene Ranum (4 km) og Løgstør (12 km).
Mange kunsthåndverkere har bosatt seg her i området, og De kan besøke flere av dem i verkstedene og atelieene deres. Området rundt Rønbjerg byr på mange aktivitetsmuligheter og kulturelle severdigheter for hele familien, men området appelerer også til de, som bare ønsker å holde ferie i fredelige og naturskjønne omgivelser.

Severdigheter - Rønbjerg

Ved Bjørnsholm Bugt, 4 km syd for Rønbjerg, ligger det imponerende trefløyede middelalderkloster Vitskøl Kloster fra 1157. Her er det mulig å oppleve kirkeruinen, krydderurtehagen og plassen med de vakre bygningene.
Det vakkert beliggende Stenaldercenter i Ertebølle skildrer naturen i og rundt Ertebølle for 6-7000 år siden og menneskers liv i dette miljøet. Bl.a. utstilles steinalderfunn fra en kjøkkenmødding. En rekonstrurert boplass viser hvordan datidens hytter så ut (13 km).
Festningsanlegget Aggersborg ved Aggersund fra 980 er en av de største ringborgene i Danmark med spor etter 48 langhus. Vikingeborgen ligger veldig strategisk ved Limfjordens smaleste sted (16 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif