Feriehus til utleie Øsløs

Utvalg: 1-5 feriehus

Øsløs - Ferie midt i et fugleparadis

Moro på fjorden. Ferie i Jylland.

Hvis dere er fugleelskere, er Øsløs et av de mest passende feriemål i Danmark for dere. Øsløs er omgitt av nydelig natur i Limfjordsområdet og like i nærheten av fuglereservatet Vejlerne og Bulbjerg.
Men Øsløs byr også på badeferie. Feriehuset deres ligger bare 1250 meter fra vannet. Dere bestemmer selv, om dere vil kaste dere ut i det lave, milde vannet i Limfjorden straks eller bade 20 km lengre vestover i de skummende bølgene i Vesterhavet.
I Øsløs er det også fine muligheter for lystfiskere og golfspillere. Den nærmeste golfplassen ligger bare 18 km borte.
Dagligvarer kan kjøpes tett på hos Bygholm Camping, og det er veldig fine muligheter for innkjøp i de nærmeste større byene Fjerritslev (17 km) og Thisted (26 km).
Hvis dere har lyst på å ta på tur en dag, kan dere bile gjennom det idylliske Limfjordsland og etter en god times kjøring komme til noen av Jyllands mest spennende attraksjoner - f.eks. Aalborg Zoo.

Severdigheter - Øsløs

Tett på feriehuset deres ligger barndomshjemmet til forfatteren Johan Skjoldborg. På dette museet har man forsøkt å innrede rommene slik som de beskrives i selvbiografien 'Min Mindebog' til Skjoldborg. 10 km fra feriehuset deres finner dere Tømmerby Vikingegravplads. Gravplassen er fra ca. år 800 og består av bortimot hundre gravhøyer og et utall bautastein.
Hvis dere er interessert i kunst, er Øsløs det riktige ferieområdet for dere. Kirsten Kjær's Museum (12 km) er et privat kunstmuseum som er innredet i et gammelt, renovert husmannssted. Her finner dere en stor samling malerier og tegninger av Kirsten Kjær (1893-1985), spesielt portretter. På gaten finner dere keramikeren Claus Jørgensen som arbeider med steintøy og porselen og fremstiller bruksting og større elegante unika-arbeider.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif